Estate Coffee Copenhagen Roaster risteri åbner hver onsdag 14.00 til 18.00

Kig ind og få en kop kaffe og en snak med en af vores ristere. Der vil kunne købes friskristede såvel som uristede grønne bønner fra nogle af vores primære relationsfarme og kooperativer fra bla. Costa Rica, Kenya, Guatemala, Nicaragua og Brasilien.

Kl. 12.00-16.00 hver tirsdag.



fredag den 2. juli 2010

Verdensmesterskaberne i london 23-25 juni

Tillykke til Semifinalisterne i Baristakonkurrencen og stort tillykke til Michael Philips fra Intelligentsia Coffee & Tea med 1. pladsen!

Det var meget overbevisende at se Michael i aktion og præsentationen var genialt skruet sammen: På kaffesiden serverede han tre kaffer fra samme mølle blot efterhøstbehandlet forskelligt henholdsvis, washed, honey-processed og natural. På kommunikationssiden talte han meget om cooperativet DOTA og lod til at kende producenten, hvilket gav hans præsentation stor troværdighed. Desuden havde uden tvivl det bedste musikmix til baggrund og fik også hele publikum med på støjen. Vi var utroligt glade og stolte over at vores nye samarbejdspartner Dota kooperativet i Tarrazú, Costa Rica klarede sig så godt. Estate Coffee har netop indgået direct trade partnerskab med Dota og vi har også netop modtaget kafferne for et par uger siden. Helt frisk Dota, we can´t wiat to launch! Fra 1. august vil vi riste disse nye høst kaffer fra Dota.


Yara Castanho, den brasilianske mester, som for tiden arbejder hos estate fik en flot 8. plads med vores Kangocho, Kenya, limited edition espresso. Tillykke med det Yara! æste gang når du endnu længere!

Mads Lykke Høgsted, Danmarksmester i kaffesmagning og en af vores ristere hos estate, forsvarede Danmark til VM i kaffesmagning. Desværre missede han lidt for mange, 5 af 8 rigtige og kvalificerede sig desværre ikke til semifinalerne. Man skulle have minimum 6 af 8 plus en rigtig god tid cirka 2.30 min for at gå videre.

Undertegnede besøgte på London turen desuden et spritnyt kaffested startet af nogle af de samme som står bag nok en af de mest kendte specialkafferisterier Square Mile coffee roasters. Deres nye sted hedder Penny University og kan varmt anbefales. De går i front for innovationen i kaffebranchen og har lavet en bar udelukkende med sort kaffe. No sugar, no milk! Fedt at se sådan et sted, de havde ingen espressomaskine, til mange espresso nørders store skuffelse måske, men virkelig stort at se at de promoverede diverse alternative bryggeformer som Hario, VACpot og Aeropres. Must see kaffested i London!


Alt ialt var det fedt at møde de mange gode mennesker vi kender fra verden over, for mange at nævne, men det var godt at se folk og godt at se London også kunne smide et Kaffe VM med stil!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar