Estate Coffee Copenhagen Roaster risteri åbner hver onsdag 14.00 til 18.00

Kig ind og få en kop kaffe og en snak med en af vores ristere. Der vil kunne købes friskristede såvel som uristede grønne bønner fra nogle af vores primære relationsfarme og kooperativer fra bla. Costa Rica, Kenya, Guatemala, Nicaragua og Brasilien.

Kl. 12.00-16.00 hver tirsdag.



onsdag den 13. oktober 2010

Estate coffee den sorte skole kaffesmagnings kursus d. 26 oktober 16-18.00

Vil du vide mere om kaffesmagning?/ vil du lære at bedømme kaffe efter professionel metode?

Tilmeld dig på cph@cphroaster.dk se detaljer for kursus nedenunder eller mail hvis du har spørgsmål.

Estate Cupping skole


Basic Cupping teknik
  • Introduktion til metodisk vurdering af kaffens smag grundkursus. Lær at vurdere kaffe udfra professionelle kriterier.
  • Viden om den standardiserede metode til kaffevurdering kaldet ”cupping”,
  • der anvendes verden over som den mest pålidelige metode.
  • Smagning af kaffer der repræsenterer specialkaffeverdenens utrolige diversitet, i forbindelse med origin, produktionsmetode og efterhøstbehandling.
  • At smage kaffe, bedømme, skema, Cup of Excellence
  • Tips og råd til indkøb af god kaffe, bryggemetoder, opbevaring i hjemmet/ arbejdspladsen.

Varighed:  ca 2 timer, max deltagere 12 pers.
Pris 400 kr/person

Ingen kommentarer:

Send en kommentar