Estate Coffee Copenhagen Roaster risteri åbner hver onsdag 14.00 til 18.00

Kig ind og få en kop kaffe og en snak med en af vores ristere. Der vil kunne købes friskristede såvel som uristede grønne bønner fra nogle af vores primære relationsfarme og kooperativer fra bla. Costa Rica, Kenya, Guatemala, Nicaragua og Brasilien.

Kl. 12.00-16.00 hver tirsdag.



tirsdag den 27. april 2010

Det vrimler jo med lykønskninger! Kæmpe stort tillykke til NOMA!

Et kæmpe stort tillykke til NOMA. Estate coffee bøjer sig i støvet for jer!!!

Vi er ufatteligt stolte over at være leverandører til verdens bedste restaurant.
Alle der har besøgt jeres hus på Christianshavn kan ikke være i tvivl om at det et utroligt niveau i er på, hvor mad, information og personlig betjening er højsæde.
NOMA har gennem en årrække serveret Hacienda La Minita fra Costa Rica som er en af vores Excellent Estates og "soon to be" direct trade partner når den nye høst ankommer om en måneds tid. Følg evt. link for mere info på estatecoffee.dk eller laminita.com.
Vi har arbejdet sammen med LM i 6-7års tid og ved, at hvis nogen kan levere høj kvalitet år for år er det dem, vi har taget det endnu videre og bedt dem shippe kaffen på bionedbrydelig plastic som holder på fugten og sænker aldringen, plus vi vacuumerer selv kaffen ved ankomst og opbevarer den køligt og mørkt på vores risteri i Valby lige indtil ristning.

Endnu en gang tillykke og vi håber i holder stilen i mange år endnu, vi skal ihvertfald nok gøre vores så godt vi kan!

De bedste hilsner

Estate Coffee - Copenhagen Roaster

Ingen kommentarer:

Send en kommentar